Džiovinimo spintos – profesionaliam mėsos ir žuvies brandinimui
BHS siūlo aukštos kokybės džiovinimo spintas, skirtas profesionaliam mėsos, žuvies, sūrio ir kitų produktų sausam brandinimui kontroliuojamomis sąlygomis. Šios įrangos vis dažniau naudojamos restoranuose, kepsnių baruose, delikatesų parduotuvėse ir maisto gamybos įmonėse, kur svarbi puiki produkto kokybė ir autentiškas aromatas.
Galimybės ir privalumai:
-
Tiksli temperatūros ir drėgmės kontrolė (paprastai 0–25 °C ir 50–85 % RH)
-
Ventiliacijos sistema tolygiam oro srautui ir vienodam brandinimui
-
UV apsauga ir aktyvintos anglies filtracija higieniškoms sąlygoms
-
LED apšvietimas produktų pristatymui
-
Elegantiškos stiklinės durys – puikiai tinka klientų zonoms
Pritaikymas:
-
Jautienos brandinimas (dry-aged beef)
-
Žuvies brandinimas (pvz., tuno, lašišos)
-
Sūrio brandinimo procesai
-
Delikatesų produktų apdorojimas ir saugojimas
Priežiūra ir servisas:
Siekiant ilgai ir saugiai naudoti džiovinimo spintą, svarbu atlikti reguliarią priežiūrą:
-
Valyti vidų po kiekvieno brandinimo ciklo
-
Valyti arba keisti filtrus pagal gamintojo rekomendacijas
-
Tikrinti temperatūros ir drėgmės jutiklius
BHS siūlo:
-
Profesionalią priežiūrą ir diagnostiką
-
Originalias ir analogines atsargines dalis
-
Įrenginio montavimą, mokymus ir konsultacijas