Padažų buteliukai ir dozatoriai – tikslumui ir higienai profesionalioje virtuvėje
Padažų dozatoriai būtini tiksliai porcijavimui, patiekalų dekoravimui ir higienos užtikrinimui. Jie plačiai naudojami restoranuose, greitojo maisto taškuose, bufetuose ir maisto furgonuose – ten, kur svarbus greitis ir švara.
BHS siūlo platų padažų buteliukų ir dozatorių pasirinkimą, tinkamą tiek šaltiems, tiek šiltiems ingredientams. Daugelis modelių atitinka HACCP reikalavimus.
Naudojimas:
-
Padažų (kečupas, majonezas, garstyčios, BBQ, jogurtiniai) dozavimas
-
Alyvos ir acto kontrolė
-
Sirupų ir užpilų tikslus pylimas ant desertų
-
Konditerijos glajaus ar įdarų dekoravimui
-
Tinkami produktams iki +70 °C
Svarbiausios savybės:
-
Tūriai nuo 250 ml iki 1 litro
-
Medžiagos: silikonas, polipropilenas, HDPE – atsparūs riebalams ir plovimui
-
Skaidrūs arba spalvoti buteliai su matavimo žymomis
-
Lašėjimą stabdančios dangteliai, higieniniai uždarymai
-
Antgaliai skirti įvairiems skysčiams – nuo tirštų iki skystų
-
Tinka naudoti HACCP aplinkoje ir gamyboje
BHS klientai vertina, kaip šie buteliai padeda išlaikyti švarą, užtikrina porcijų vienodumą ir paspartina darbą piko metu. Tinkamas dozatorius visada palengvina kasdienes operacijas.
BHS specialistai taip pat pataria, kaip pasirinkti tinkamiausią sprendimą pagal produktą, temperatūrą ir darbo pobūdį.