Jūsų pirkinių krepšelis tuščias!
Karšto maisto marmitai, sriubų šildytuvai ir priedai – šilumos išlaikymui profesionalioje virtuvėje
Marmitai ir sriubų šildytuvai – būtini banketuose, savitarnos bufetuose bei restoranuose. Jie padeda išlaikyti tinkamą temperatūrą ir maisto pateikimo estetiką.
Tipai:
Elektriniai marmitai – tikslus šilumos reguliavimas, GN suderinamumas
Kuro marmitai – su degikliais, puikiai tinka mobiliai virtuvei
Įmontuojami modeliai – integruojami į bufeto baldus
Sriubų šildytuvai – 8–12 litrų, išimami įdėklai, reguliuojama temperatūra
Priedai:
Dangčiai, GN indai, nerūdijančio plieno talpos
Šildymo elementai, termostatai, degiklių laikikliai
Garų palaikymo sistemos
Priežiūra:
Valyti po kiekvieno naudojimo
Atsarginės dalys: dangčiai, vidiniai indai, kaitinimo elementai
BHS teikia servisą ir pagalbą
Virtuvės meistro patarimas:
„Sriubų šildytuvas būtinas švediškam stalui – viskas šilta ir tvarkinga.“
Privalumai:
Lengvas naudojimas
Estetinis dizainas
Temperatūros pastovumas
BHS – patikima kokybė ir profesionali priežiūra.