Suš
Suši gaminimo įrankiai – tikslumas, estetika ir Japonijos kulinarinės tradicijos
Suši gamyba – tai menas, kur svarbus kiekvienas įrankis. BHS siūlo aukštos kokybės suši gamybos įrankius, skirtus restoranams ir kulinarinėms pamokoms.
Pagrindiniai įrankiai:
-
Peiliai sušiui (yanagiba, deba, usuba) – tikslus ir švarus pjovimas.
-
Bambuko kilimėliai (makisu) – idealiems suši ritiniams.
-
Mediniai ryžių dubenys (hangiri) – ryžių vėsinimui ir prieskoniavimui.
-
Formelės ir presai – vienodam nigiri, maki ar gunkan formavimui.
-
Serviravimo lentelės ir dubenėliai – stilingam pateikimui.
Šefo patarimas:
„Net ir geriausi ingredientai neturi vertės be kokybiškų įrankių. Aštrus peilis ir tinkami indai – tai profesionalo raktas.“
Įrankiai pagaminti iš nerūdijančio plieno, bambuko ir natūralios medienos – profesionaliai švarai ir ilgaamžiškumui.
Skirti: japonų restoranams, mokymams, viešajam maitinimui ir namų šefams.
BHS – viskas autentiškai suši gamybai.