Menu
Menu
Filtruoti
Ваша корзина

Karštų desertų įranga

Karštų desertų įranga – skonis, kurį verta patiekti šiltą

BHS karštų desertų įranga skirta profesionalioms virtuvėms, savitarnos zonoms, kavinėms ir viešbučių restoranams, kur desertų šildymas ar ruošimas turi būti efektyvus ir vizualiai patrauklus.


Pritaikymas ir funkcijos:

  • Šokolado tirpdytuvai (bain-marie) – glajams, fondiu, padažams ar dekorui.

  • Šildomos vitrinos – savitarnai ar desertų bufetui.

  • Elektriniai šildytuvai / termosistemos – desertams pašildyti ir temperatūrai palaikyti.

  • Vaflių ir blynų kepimo paviršiai – paruošimas tiesiog svečių akivaizdoje.


Mini receptas: šiltas uogų padažas su vaniliniais ledais

Ingredientai:

  • 200 g šaldytų uogų

  • 2 v. š. cukraus

  • 1 a. š. citrinos sulčių

  • Vaniliniai ledai ir šviežia mėta

Gaminimas:
Uogas kaitinti bain-marie indelyje, kol jos išleis sultis. Įberti cukrų, įpilti citrinos sulčių, maišyti ir kaitinti dar 5–7 min. Patiekti karštą su ledais, papuošti mėta.

Priežiūra:

  • Valykite šildymo paviršius ir talpas po kiekvieno naudojimo.

  • Kartą per savaitę tikrinkite termostatą.

  • Naudokite tik švarų vandenį – išvengsite kalkių.

  • Nenaudokite metalinių įrankių – tausokite paviršius.

  • BHS užtikrina techninį aptarnavimą ir originalias dalis


BHS desertų įranga leis užtikrinti, kad jūsų desertas paliktu iespaidu – nuo obuolių pyrago iki šokoladinio fondanto.

Model: 469105
HOT CHOCOLATE APPLIANCE• intended for the preparation of hot chocolate• rotating mixer to ensure pro..
Ir pieejams
442.80€
su PVM: 535.79€
Model: LOLA 6
Dozatorius LOLA 6 tinka bet kokiam karštam gėrimui. Kompaktiški matmenys daro jį puikiu pasirinkimu ..
Ir pieejams
589.00€
su PVM: 712.69€
Rodoma nuo 1 iki 5 iš 5 (1 puslapių)
Filtruoti