Gėrimų termosai ir perkolatoriai – šiluma ir patogumas Jūsų renginiuose
Dideliems renginiams, banketams ar konferencijoms gėrimų termosai ir perkolatoriai padeda užtikrinti nuolatinį ir kokybišką karštų gėrimų tiekimą.
Perkolatoriai – profesionalus kavos tiekimas
-
Verda ir palaiko karštą kavą
-
Idealiai tinka konferencijoms, furšetams, savitarnos zonoms
Termosai – mobilumas ir efektyvumas
Pagaminti iš nerūdijančio plieno su dvigubomis sienelėmis, talpos:
-
5 l,
-
10 l,
-
15 l ir daugiau
Kaip paruošti perkolatorių
-
Išplauti talpą ir filtrą
-
Naudoti tinkamą malimo rupumą
-
Neatidarinėti gaminant
-
Laikytis vandens lygio
-
Nenaudoti pienui ar kakavai
Temperatūra
Paprastai 85–95 °C, kai kurie modeliai su automatinio palaikymo funkcija.
Priežiūra
-
Kalkių šalinimas kas mėnesį
-
Skalauti ir nusausinti
-
Neužlaikyti gėrimų ilgiau nei 24 val.
-
Atsarginės dalys ir šildymo elementai – per BHS
Rekomendacijos
-
Naudoti kelis mažesnius termosus
-
Rinktis filtruojančius perkolatorius
-
Svarbi išvaizda ir funkcionalumas
-
Nelašantys čiaupai – svarbus pluss