Profesionalus sous vide cirkuliatorius | BHS.LV
BHS siūlo aukštos kokybės profesionalius sous vide cirkuliatorius – būtina įranga šiuolaikinėms profesionalioms virtuvėms. Tiksli temperatūros kontrolė leidžia gaminti tolygiai, išsaugant natūralų skonį, tekstūrą ir maistines medžiagas.
Veikimo principas
Sous vide cirkuliatorius palaiko tiksliai nustatytą vandens temperatūrą, kurioje panardinti vakuume supakuoti maisto produktai. Žema ir stabili temperatūra užtikrina tikslią kaitinimo kontrolę.
Pritaikymas virtuvėje
-
Tikslus mėsos, žuvies, daržovių ir desertų gaminimas
-
Intensyvus prieskonių ir marinavimo poveikis
-
Puiki tekstūra ir sultingumas
-
Maistinių medžiagų išsaugojimas ir mažiau atliekų
-
Tinka restoranams, viešbučiams, valgykloms
Pagrindinė priežiūra
-
Reguliariai valykite vandens talpą ir cirkuliavimo elementus
-
Prieš valydami įsitikinkite, kad įrenginys atjungtas ir atvėsęs
-
Naudokite gamintojo rekomenduotas valymo priemones
-
Atliekama reguliari techninė apžiūra ir kalibravimas
-
Laikyti sausai, apsaugotą nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių
Pasirinkę BHS cirkuliatorius, gaunate patikimą ir profesionalų sprendimą moderniai virtuvei.