Pasterizatoriai – saugus ir efektyvus maisto apdorojimas profesionalioje virtuvėje
BHS.LV siūlo aukštos kokybės pasterizatorius iš patikimų Europos gamintojų, specializuojančių profesionalios maisto apdorojimo įrangos gamyboje. Šios įrangos puikiai tinka restoranams, pieno perdirbimo įmonėms, konditerijos cechams ir kitiems maisto gamintojams, norintiems užtikrinti savo produktų saugumą ir kokybę.
Pasterizavimo pagrindai
Pasterizavimas – tai procesas, kai skysti ar pusiau skysti maisto produktai kaitinami iki tam tikros temperatūros ir palaikomi nustatytą laiką, siekiant sunaikinti kenksmingas bakterijas, išlaikant skonį, struktūrą ir maistinę vertę.
Pagrindinės privalumai:
-
Ilgesnis produktų galiojimo laikas
-
Išlaikytas natūralus skonis ir kokybė
-
Padidintas maisto saugumas be konservantų
-
Idealiai tinka pieno, sulčių, grietinėlės, kiaušinių mišinių ir kitų produktų apdorojimui
Funkcionalumas ir galimybės:
-
Automatiniai temperatūros ir laiko nustatymai
-
Skaitmeniniai ekranai ir valdymo panelės
-
Įmontuota maišymo funkcija (kai kuriuose modeliuose)
-
Nerūdijančio plieno korpusas – patvarus ir lengvai valomas
-
Energiją taupanti ir saugi eksploatacija
Priežiūra ir atsarginės dalys
Siekiant užtikrinti tvarią ir efektyvią veiklą, siūlome:
-
Sertifikuotą techninę priežiūrą ir remontą
-
Originalias atsargines dalis – šildymo elementus, valdymo modulius, sandariklius ir kt.
-
Konsultacijas dėl įrangos naudojimo, priežiūros ir dezinfekcijos
-
Galimybę atlikti reguliarias technines apžiūras mūsų servisuose visoje Latvijoje
Virėjų ir gamintojų rekomendacijos
Profesionalūs šefai ir produktų kūrėjai rekomenduoja pasterizatorius:
-
Saugiam kremų, padažų ir kiaušinių pagrindu pagamintų desertų ruošimui
-
Užtikrinant kokybę be perdirbimo pertekliaus
-
Patikimas sprendimas vietinei ir smulkiai gamybai
Pasirinkite BHS.LV pasterizatorius, kad užtikrintumėte savo produktų saugumą, išlaikytumėte aukštą kokybę ir palengvintumėte kasdienį darbą tiek didelėje gamyboje, tiek mažoje maisto dirbtuvėje!