
More from this brand
Atributai | |
KODAS | 45031120 |
DYDIS W / D / H | 780/ 1280 / 2270 |
Temperatūra | -5/+35°C |
PASTABOS | PLUG-IN Unit 12+12 pair of runners for 600x800 trays Set of 4 castors |
Modelis | FLC/48 |
FLC/48 Konditerijos fermentacijos spinta
Šis aukštos kokybės profesionalus įrenginys sukurtas užtikrinti saugų, efektyvų ir švelnų maisto produktų apdorojimą bei saugojimą įvairiose profesionaliose aplinkose — nuo kepyklų ir konditerijų iki restoranų ir maisto gamybos linijų. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, jis garantuoja ilgaamžiškumą, aukštus higienos standartus ir atsparumą intensyviai kasdienei eksploatacijai.
Vidinis tūris pritaikytas 60×80 cm skardoms, todėl galima lanksčiai organizuoti darbo procesą skirtingiems produktams. 65 mm storio izoliacija užtikrina efektyvų energijos naudojimą, stabilų vidinį temperatūros palaikymą ir sumažina energijos nuostolius.
Inovatyvi „Gentle“ (švelnaus) šaldymo sistema su netiesiogine ir švelnia ventiliacija užtikrina tolygų ir švelnų atšaldymą, išsaugant produkto struktūrą ir paviršių — valdoma konditerijai bei tešlos gaminiams.
Naudojimą palengvina 5 colių jutiklinės valdymo panelės su daugiaveikme ir daugiakalbe sąsaja, leidžiančia intuityviai valdyti įrenginį vartotojams su skirtingomis kalbinėmis žiniomis. Elektroninis drėgmės jutiklis tiksliai reguliuoja vidinį drėgmės lygį, sukuriant optimalias rugijimo, laikymo ar apdorojimo sąlygas.
Yra „backing delay“ (rauginimo atidėliojimo) funkcija, itin naudinga tešlos fermentacijos metu — užtikrina tikslią fermentacijos laiko kontrolę. Automatinė šildomos dujos atitirpinimo sistema efektyviai pašalina ledą, palaikydama įrenginio veiklą be rankinio įsikišimo, o automatinis kondensato nutekėjimas supaprastina kasdienę priežiūrą.
Viduje sumontuoti skardų bėgeliai su 58 mm tarpu, maksimaliai išnaudojant vidinę erdvę. Atitinka 5 klimato klasę, užtikrinančią patikimą veikimą net esant aplinkos temperatūrai iki +40 °C ir pastovią aukštą darbo kokybę įvairiose profesionaliose sąlygose.