More from this brand
Išsamiausias funkcijų rinkinys leidžia iš karto pradėti patiekti geriausią espreso kavą mieste dėl unikalaus tradicijų ir naujausių technologijų derinio. Kalbant apie įgūdžius, vienintelis reikalavimas yra šypsena.
Puodelius laikykite šiltai
Aksominės, kreminės espreso kavos malonumas priklauso ir nuo kavos, ir nuo puodelio temperatūros. Tas šiltas pojūtis lūpose išgėrus pirmąjį gurkšnį yra neįkainojamas. Puodelius laikykite ant viršutinio aparato šildytuvo arba iš karto garinkite juos iki reikiamos temperatūros naudodami specialią SteamIT funkciją.
Tobulumas, automatizuotas
Optimalus kavos pupelių ir miltelių valdymas ir apdorojimas yra puikaus espreso raktas: du integruoti malūnėliai, po vieną kiekvienai virimo grupei, sumala pupeles tiesiai į portafiltrus, tada prieš verdant daromas tinkamas suspaudimo slėgis. Galima užprogramuoti 12 skirtingų receptų, o dėl funkcinio mygtuko „išoriniai kavos milteliai“ galima naudoti papildomus mišinius.
Garo galia
Jokio autentiško kapučino ar latte macchiato nepavyks pagaminti, jei iš garuojančio pieno puodo nesupilama smulkiaporė kreminė puta. Lazdelės rutina ir šnypštantys garsai yra pasirodymo dalis. „Schaerer Barista“ turi dvi išmaniąsias garų lazdeles: „Powersteam“ yra klasikinė rankinė versija, o „Supersteam“ yra visiškai automatinis, su programuojama temperatūra ir putų konsistencija.
Alaus gaminimas kaip profesionalas
Sureguliuokite šlifavimo ir filtro apkrovą realiu laiku kaip patyręs barista
Schaerer Barista visą dieną nuolat koreguoja malimo parametrus ir malimo apkrovos kiekį. Taip elgiasi profesionalūs baristai, remdamiesi savo patirtimi. Aparatas stebi tikslų virimo laiką, kad nustatytų tinkamą malimo laipsnį ir reikiamą kavos miltelių kiekį, kuris turi būti išpilstytas į filtrą. Nepertraukiamas procesas, užtikrinantis pastovią aukščiausią kokybę. Šią funkciją galima išjungti rankiniam nustatymui.
Už jo slypi kavos mokslas
Kavos aromatinių medžiagų išskyrimas priklauso nuo užplikymo laiko. Norint gauti tobulą espreso kavą, reikia pasirinkti tinkamą ištraukimo laiką, nes tiek per mažas, tiek per didelis ištraukimas pablogins kokybę. Virimo laiką savo ruožtu įtakoja pupelių malimo laipsnis, kuo smulkesnis, tuo lėčiau, ir kavos miltelių kiekis filtre, tačiau jis toliau skirsis priklausomai nuo atmosferos sąlygų, kurios kinta per dieną. Tikrieji baristai bus jiems jautresni, tačiau Schaerer Barista gali tiksliau išmatuoti virimo laiką. Du metodai, tas pats principas ir tokie patys puikūs rezultatai!
Atributai | |
KODAS | SchaererBarista |