Menu
Menu
Ваша корзина

Blog RSS Feed

0 3851
Nepaisant didelių išlaidų, konvekcinė krosnis laikoma ypač naudinga investicija. Veikimo metu konvekcinė krosnelė leidžia žymiai sutaupyti produktų, ploviklių ir elektros energijos. Pagrindiniai konvekcinės krosnies pranašumai yra šie:• Virimo laikas..
0 10635
Prieš atidarydami restoraną, turite pasirinkti tiekėjus ir suderinti pristatymą. Pagrindiniai reikalavimai tiekėjams – kokybiškų ir šviežių produktų pristatymas laiku.Norint apskaičiuoti užsakomų produktų kiekį, reikės technologinės kortelės ir parda..
19 2657
Vystymo etape svarbiausia yra paruošti restorano meniu. Meniu turėtų būti sudarytas taip, kad atitiktų restorano idėją, originalumą ir kainą.Šiandienos meniu reikėtų atsižvelgti į:• Pateikite savo klientui pasirinkimą. Pageidautina, kad valgiaraštyje..
0 3269
Rasti aukštos kokybės personalą yra labai svarbu, nes restorano reputacija priklauso nuo jo darbo. Atidus pasirinkimas turėtų būti atliekamas ne tik ieškant šefo, bet ir ieškant kitus darbuotojus. Restorano darbuotojai turėtų veikti kaip vienas darnu..
0 2606
Virtuvės įrangos ir baldų kokybė lemia gamybos pajėgumus, taip pat daro įtaką maisto skoniui. Todėl pirmiausia reikia suprasti technines įrangos savybes. Jūs turite iš anksto sužinoti, kokia yra restoranų įrangos techniniai parametrai, kokios kainos ..
0 4345
Rasti tinkamą vietą restoranui nėra lengva, nes jie turi skirtingus reikalavimus, normas ir apribojimus. Geriau rasti patalpas, kurios anksčiau buvo restoranas ar kavinė, tokiu atveju galite sutaupyti pinigų ir laiko, nes jums nereikės kapitalinio re..
Rodoma nuo 31 iki 36 iš 36 (6 puslapių)